Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!ΤΟ 666 ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΗΣ 'ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'....


Τα γράφαμε αλλά μας λοιδορούσαν! Ορίστε λοιπόν η είδηση απο το "Βήμα"

Όταν μιλούσαμε για βιονανοτεχνολογία, με την χρήση της οποίας δεν θα είναι  αναγκαία η υποδόρια εμφύτευση  microchip, αφού  τα ίδια τα ανθρώπινα κύτταρα με μια ειδική  επεξεργασία  "εγχάραξης"  Laser θα  καθίστανται  βιοψηφιακοί  αποθηκευτικοί χώροι δεδομένων,  κάποιοι μας  έλεγαν  φαντασιόπληκτους ,ενώ  μερικοί  άλλλοι θεολογίζοντες  μας ονόμασαν "φοβικούς" και "τριεξαράκηδες".
Δεν  θα σχολιάσουμε  τίποτα προς το παρόν  και θα σας παραθέσουμε απλώς την είδηση όπως την δημοσίευσε  "Το Βήμα"  διαφημίζοντας  βέβαια τα "επιτευγματα"  της τεχνολογίας.
Είναι δυστυχώς  πλέον γεγονός  το ότι η σημερινή τεχνολογία  προσφέρει την δυνατότητα  της "λειτουργικής εγχάραξης"  στο ανθρώπινο  σώμα ...απλοποιώντας με αυτόν  τοντρόπο τις  πολύπλοκες  διαδικασίες  που  απαιτεί  η  παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Ο έχων  νουν νοείν, νοείτω!!!

Το δάχτυλο σε ρόλο USB!
Νέα τεχνολογία επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων από συσκευή σε συσκευή με τα... χέρια

Λονδίνο 
Επανάσταση στην μεταφορά δεδομένων θέλει να φέρει ερευνητής του ΜΙΤ που αναπτύσσει μια τεχνολογία με την οποία η μεταφορά δεδομένων από μια συσκευή σε μια άλλη θα γίνεται μέσω του ανθρώπινου σώματος. 
Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει σε κάποιον να χρησιμοποιεί το χέρι του για να κάνει μεταφορά δεδομένων, ένα είδος "οργανικού Bluetooth" θα μπορούσαμε να πούμε. Έτσι αν για παράδειγμα,....σερφάρει κάποιος στο διαδίκτυο και κάποια στιγμή δει κάτι που τον ενδιαφέρει (π. χ ένα αριθμό τηλεφώνου) θα αγγίζει την οθόνη στο σημείο που βρίσκεται ο αριθμός και στην συνέχεια το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να αγγίξει το κινητό του τηλέφωνο και θα γίνει εκεί αυτόματα η αποθήκευση του αριθμού. 
Την τεχνολογία αναπτύσσει ο Πραβάν Μίστρι που εργάζεται στο διάσημο εργαστήριο Media Lab του ΜΙΤ από το οποίο ξεπηδούν εδώ και χρόνια πλήθος προηγμένων τεχνολογιών και εφαρμογών. Η τεχνολογία ονομάζεται Sparsh και είναι ένα λογισμικό το οποίο θα πρέπει να είναι ενσωματωμένο στις συσκευές όπου θα γίνεται η μεταφορά μέσω του σώματος. Δηλαδή στο παράδειγμα μας θα πρέπει τόσο ο υπολογιστής όσο και το κινητό τηλέφωνο να ενσωματώνουν το συγκεκριμένο λογισμικό για να επιτευχθεί η μεταφορά των δεδομένων από το σώμα του χρήστη. Ο χρήστης επίσης θα πρέπει να διαθέτει «λογαριασμό» και στις δύο συσκευές.
Αυτό που στην πραγματικότητα κάνει το σύστημα είναι να "αισθάνεται" το άγγιγμα του χρήστη και να αποθηκεύει τα δεδομένα που επέλεξε από την μια συσκευή σε ένα κεντρικό διακομιστή και στην συνέχεια "αισθανόμενο" και πάλι το άγγιγμα του στην άλλη συσκευή να συνδέεται με τον διακομιστή και να τα αντιγράφει σε αυτή. Σύμφωνα με τον δημιουργό του το σύστημα μπορεί να αποθηκεύει πολλούς τύπους αρχείων και δεδομένων όπως φωτογραφίες, διευθύνσεις, αριθμούς, διαδικτυακούς συνδέσμους (links) κλπ.
  http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=393162

ΒΙΝΤΕΟ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΤΖΑΚΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΣ ΤV 26-8-10 'ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ?'

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" (Παραθέτουμε ολόκληρο το σχέδιο νόμου)


Όπως όλα δείχνουν η "αντίστροφη μέτρηση" για την Κάρτα  του Πολίτη  ήδη άρχισε!
Πριν λίγες ώρες  και με καθυστέρηση  περίπου  τρισήμισυ  εβδομάδων, κατατέθηκε το νομοσχέδιο  για την "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση"  στην Ελλάδα .

Όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει, η "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" δεν είναι  τίποτε άλλο  παρά η  σπονδυλική στήλη   του τυραννικού και με αντίχριστα χαρακτηριστικά  "οργανισμού"  της  αναδυόμενης  "παγκόσμιας κυβέρνησης", για την οποία έχουν  κάνει  λόγο  επίσημα και δημοσίως  δεκάδες ηγέτες κρατών και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών.

Η  παγκόσμια "τάξη" και "ευνομία"  των οποίων τα ...οφέλη  επικαλούνται  οι κυβερνήσεις που "θεμελιώνουν" στις χώρες τους τις βάσεις  της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", δεν  είναι παρά  το πρόσχημα  ή αν θέλετε ο καμουφλαρισμένος  τίτλος  του "κανονισμού λειτουργίας" μιας παγκόσμιας φυλακής.
Σε αυτήν την  παγκόσμια φυλακή,  οι πολίτες  που θα δεχτούν  να "μαρκαριστούν" σήμερα με την  Κάρτα του Πολίτη και αύριο με  ένα εμφυτεύσιμο  microchip στο χέρι ή στο μέτωπο, θα αποκτήσουν όλα τα  "προνόμια"  του  κρατούμενου, όπως το δικαίωμα  του "συσσιτίου", της "περίθαλψης", της "στέγης"  κ.λ.π.
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα  άλλα στοιχεία που  χαρακτηρίζουν   τον άνθρωπο ως μοναδικό  πρόσωπο,  πλασμένο κατ΄εικόνα του Θεού - Δημιουργού,  το οποίο  με σωστή χρήση  του  αυτεξουσίου  του  μπορεί  κατα  Χάριν να  φθάσει  και στο "καθ΄ομοίωσιν" δηλαδή  στην σωτηρία  και την αιώνιο ζωή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση  τα  θεωρεί όχι μόνο περιττά αλλά και  επικίνδυνα για  την παγκόμια  "τάξη " και  "ευνομία".

Πιο  κάτω  παραθέτουμε   το κατατεθέν "σχέδιο νόμου  για την ηλεκτρονική διακυβέρηνηση"  μαζί με  τα  ...προσαρτήματα και τις  ...τροποποιήσεις που το συνοδεύουν : (Βλ.εδώ )
Την παρακάτω ανοικτή επιστολή προς τα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου  την είχαμε δημοσιεύσει πριν απο δύο εβδομάδες και την είχαμε  αποστείλει  σαν  e-mail  σχεδόν σε  όλους του Βουλευτές.
Θεωρούμε  σκόπιμο να την επαναδημοσιεύσουμε,  αφού σε λίγο θα κληθούν  οι εκ  των "αρίστων"  εκλεγμένοι  εκπρόσωποι  του Ελληνικού  λαού, να αποδείξουν  αν  θεωρούν  ως  υπέρτατη  αξία  την ελευθερία του  Έλληνα πολίτη.
Τα ψέματα  τελείωσαν αγαπητοί  συμπολίτες μας βουλευτές, ήλθε η ώρα να αποφασίσετε με ποιούς  θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε!
πηγηhttp://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/blog-post_3981.html

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011
Επείγουσα ανοικτή επιστολή της ΠΡ.Α.Ο.Σ πρός τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,

  Προ των θυρών βρίσκεται το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. ο Υπουργός Εσωτερικών κος Ραγκούσης έχει δηλώσει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι... αυτό να καταστεί νόμος του κράτους μέσα στον Απρίλιο. Στην συνέχεια και πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Υπουργού, θα παρουσιαστεί «ο οδικός χάρτης για την εφαρμογή της Κάρτας του Πολίτη».

Όπως αντιλαμβάνεσθε πολύ καλά η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (=κλειδαριά) χωρίς την Κάρτα του Πολίτη (=κλειδί) δεν μπορεί λειτουργήσει. Επίσης η ...Κάρτα του Πολίτη χωρίς την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση δεν έχει νόημα να δοθεί στους Πολίτες.

Στο θέμα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη, μέχρι στιγμής, από τα επίσημα κυβερνητικά χείλη αλλά και τα ευρείας απήχησης μέσα μαζικής ενημερώσεως έχουν ειπωθεί, γραφεί, παρουσιαστεί τα θετικά της συγκεκριμένης δράσης. Στα αρνητικά που σίγουρα έχει τόσο η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση όσο και η Κάρτα του Πολίτη, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση των πολιτών.

Στο πλαίσιο της αναπλήρωσης αυτού του κενού, δηλ. της ενημέρωσης των πολιτών με την αρνητική διάσταση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη, έχουμε αναλάβει ορισμένες πρωτοβουλίες. Οι πιο σημαντικές εξ αυτών είναι:
·        η διοργάνωση ημερίδας στην αίθουσα AULA της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με θέμα «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση & Ανθρώπινα Δικαιώματα».
·        Η παραγωγή σημαντικού αριθμού εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού ενημέρωσης καθώς και
·        Η συλλογή άνω των 60.000 υπογραφών πολιτών που δηλώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι σε περίπτωση που η Κάρτα του Πολίτη καταστεί υποχρεωτική, δεν θα την παραλάβουν, όποιες και να είναι οι συνέπειες.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι πως η ευρύτερη διάδοση των επιχειρημάτων μας, τα οποία είναι επιχειρήματα και των διεθνών κινημάτων πολιτών (όπως πχ του Αγγλικού κινήματος http://no2id.net το οποίο πέτυχε να ακυρωθεί το πρόγραμμα της Αγγλικής Κάρτας του Πολίτη) θα τύχουν της αποδοχής της πλειονότητας των ανησυχούντων γενικότερα για την πατρίδας τους, Ελλήνων συμπολιτών μας. Η συνέπεια αυτής της αποδοχής θα αποτυπωθεί στην συλλογή εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών το προσεχές διάστημα.

Στο πλαίσιο της δράσης μας, θα επιθυμούσαμε να σας επισκεφθούμε προκειμένου να σας κάνουμε μια παρουσίαση των αρνητικών διαστάσεων της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη  και των επιπτώσεων τους τόσο στην προσωπική όσο και στην πνευματική ζωή των πολιτών.

Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στην πρόσκλησή σας.

Αν πάλι θεωρείτε ότι είστε  επαρκώς ενημερωμένοι για αυτό το ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια  Ελλήνων πολιτών , τότε  εφ΄ όσον είστε πρόθυμοι  να  υπερασπιστείτε το τελευταίο  "οχυρό" της ελευθερίας μας , σας ζητούμε να  ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ   το   νομοσχέδιο της  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  και φυσικά   το νομοσχέδιο για την Κάρτα του Πολίτη (εφ΄όσον  κατατεθεί, διότι έχουμε την  υποψία ότι  η Κάρτα του Πολίτη θα επιβληθεί  χωρίς την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου)

Με εκτίμηση
Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (ΠΡ.Α.Ο.Σ) 

ΒΙΝΤΕΟ - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΓΙΑΣ & ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΑΚΗ 'Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ & ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 15-1-1995 'ΤΗΛΕΤΩΡΑ'

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

BINTEO - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ' Η ΜΟΔΑ' 1 & 2


Γέροντος Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου. Λόγοι Γ΄ 1)«Προσοχή στα οράματα» 2) «Χαρακτηριστικά τον πλανεμένου» 3) «Πλάνη και τρέλλα» Λόγοι Γ΄Λόγοι Γ΄


ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ
"ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ"
ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μέρος Τέταρτο - Κεφάλαιο 3ον

«Προσοχή στα οράματα»

- Γέροντα, όταν οί άνθρωποι μας διηγούνται οράματα ή λένε ότι είδαν έναν Άγιο κ.λπ., τί νά λέμε;
- Καλύτερα νά τούς λέτε νά είναι επιφυλακτικοί. Αυτό είναι πιο σίγουρο, γιατί δέν μπορούν όλοι νά διακρίνουν άν ένα όραμα είναι άπό τόν Θεό ή άπό τόν διάβολο.
Aλλά καί από τόν Θεό νά είναι ένα όραμα, πρέπει νά μην τό δέχεται εξαρχής ό άνθρωπος. Ό Θεός ίσα-ίσα συγκινείται, κατά κάποιον τρόπο, όταν βλέπη τό πλάσμα Του νά μήν τό δέχεται, γιατί αυτό δείχνει ότι έχει ταπείνωση.
Άν πράγματι ήταν Άγιος αυτός πού παρουσιάσθηκε, ό Θεός ξέρει μετά μέ άλλον τρόπο νά πληροφόρηση τήν ψυχή καί νά τήν οδηγήση σ' αυτό πού θέλει. Χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί νά έρθη τό ταγκαλάκι, νά πατήση τό κουμπί καί νά άρχίση ή τηλεόραση...
Ήταν μιά ψυχή πού δέν είχε βοηθηθή άπό ανθρώπους, καί γι' αυτό δικαιούτο τήν θεία βοήθεια. Ό Θεός της παρουσίασε κάτι, γιά νά βοηθηθή. Ύστερα όμως ό διάβολος της έβαλε λογισμούς: «Φαίνεται, γιά νά σέ αξίωση ό Θεός νά δής αυτό τό όραμα - ποιος ξέρει; - σέ προορίζει γιά κάτι ανώτερο».
Από τήν στιγμή πού πίστεψε κάτι τέτοιο, ο διάβολος άρχισε νά κάνη τήν δουλειά του καί τήν έκανε κουμάντο! Αλλά τελικά ό Θεός πάλι τήν λυπήθηκε.

Είδε ένα δράμα καί άκουσε μιά φωνή νά της λέη: «Νά γράψης όλα τά οράματα πού είδες στον πατέρα Παΐσιο». Έτσι μού έγραψε ένα γράμμα μέ όλα τά οράματα πού είδε. Ό πειρασμός τήν είχε αλωνίσει. Πραγματικά οράματα, αλλά όλα ήταν τού πειρασμού.
Από όλα τά οράματα πού μού ανέφερε, μόνον τό πρώτο καί τό τελευταίο ήταν από τόν Θεό. Τό τελευταίο τό επέτρεψε ό Θεός, γιά νά τήν φέρη σέ λογαριασμό, νά τήν βοηθήση νά απαλλαγή από τήν πλάνη. Τελικά ή καημένη άκουσε τί τής είπα καί ξέμπλεξε.«Χαρακτηριστικά τον πλανεμένου»


- Γέροντα, πώς μπορείς νά καταλάβης ότι κάποιος είναι πλανεμένος;
- Ακόμη καί από τήν όψη του μπορείς νά τό καταλάβης. Ό πλανεμένος παρουσιάζει μία εξωτερική ψεύτικη απάθεια. Φαίνεται ταπεινός καί πράος, αλλά μέσα του κρύβει τήν μεγάλη ιδέα πού έχει γιά τόν εαυτό του. Άν κοιτάξετε τά μάτια του, θά δήτε ότι βλέπει τούς άλλους ταλαίπωρους, σάν μυρμήγκια. Μπορείς όμως νά τόν καταλάβης καί από αυτά πού λέει.
Ήταν ένας πλανεμένος, πού πολύς κόσμος τόν είχε γιά άγιο. Έλεγε ότι τού είχε παρουσιασθή ό Χριστός καβάλα σέ ένα άλογο, κρατώντας ένα φλασκί μέ κρασί, τόν κέρασε από αυτό καί από τότε απέκτησε τό διορατικό χάρισμα!
Μιά φορά πού μιλούσε στον κόσμο, κάποιος τόν ρώτησε: «Γιατί δέν μπορώ νά κάνω κι εγώ θαύματα;». «Γιατί εσύ έκανες εκείνη κι εκείνη τήν αμαρτία..», τού απάντησε. Πανικοβλήθηκε ό καημένος καί ήρθε νά μού τό πή. «Καλά, τού λέω, οί Άγιοι θεατρίζουν ποτέ τούς ανθρώπους; Μόνον ό διάβολος θεατρίζει. Δέν καταλαβαίνεις ότι ό διάβολος μιλάει; Και άν είναι αληθινά αυτά πού λέει ό πλανεμένος, πάλι ό διάβολος τά λέει».
Μιά γυναίκα μου είπε ότι είχαν πάει μιά δαιμονισμένη σέ κάποιον, γιά τόν όποιο είχαν ακούσει ότι έβγαζε δαιμόνια κ.λπ. Αυτός τούς πήρε καί τούς πήγε σέ ένα χαλασμένο εξωκκλήσι. Μόλις μπήκαν στο εκκλησάκι, πήρε ένα επιτραχήλι καί τό φόρεσε. Παραξενεύτηκε ή γυναίκα! Λαϊκός καί νά φορέση επιτραχήλι! «Είσαι παπάς;», τού λέει. «Τί θά πή παπάδες!», λέει αυτός καί άρχισε νά κατηγορή τούς ιερείς. Έτσι κατάλαβαν οί καημένοι τήν πλάνη του καί σηκώθηκαν καί έφυγαν.

«Πλάνη και τρέλλα»

- Γέροντα, ό πλανεμένος είναι καί τρελλός;
- Όχι πάντα. Άλλο πλάνη, άλλο τρέλλα. Μερικοί μόνον πλανώνται, καί άλλοι πλανώνται, αλλά παθαίνει καί τό μυαλό τους. Είχα γνωρίσει έναν μοναχό στο Άγιον Όρος πού δέν άκουγε κανέναν. Είχε φύγει από τό μοναστήρι του καί γύριζε μέσα στο Όρος. Τέσσερις- πέντε φορές είχε πάει δήθεν νά ασκητέψη καί τόν συμβούλεψα νά γυρίση στήν μετάνοια[1] του.
Τελικά αγόρασε ένα Καλύβι[2] καί έμενε μόνος του. Μετά από επτά μήνες ήρθε καί μέ βρήκε. «Νά γυρίσης, του λέω, στό μοναστήρι σου». «Τώρα, μου λέει, πήρα απολυτήριο από τό μοναστήρι· δέν μέ δέχονται εκεί» .
«Πρόσεξε, πρόσεξε πολύ, του λέω. Τουλάχιστον κοίτα νά συνδεθής μέ κανέναν Γέροντα, γιά νά κάνης υπακοή καί νά μή ζής στο θέλημα σου». «Υπακοή στο θέλημα του Θεού θά κάνω», μου λέει. «Σήκω, του λέω, νά πάς σέ μοναστήρι». «Έγώ, ερημίτης τώρα, νά γυρίσω πίσω; Νά πάς εσύ», μού λέει.
«Έγώ νά πάω μόνος μου; Αν θέλης νά πάω μαζί σου, νά τό κάνω μέ όλη μου τήν καρδιά», τού λέω. «Άκου εδώ, μού λέει, άν βαρέθηκες εσύ τήν ησυχία καί θές νά πάς σέ μοναστήρι, νά πάς». Όταν είδα νά φέρεται έτσι, μέ αναίδεια, τόν άφησα κι εγώ.
Μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι δαιμονίσθηκε, αλλά καί τρελλάθηκε. Τού είχε παρουσιασθή ό διάβολος σάν τήν Παναγία καί τού είπε: «Τέκνον μου, άμα πέσης νά μέ προσκύνησης, θά σου δώσω τά επτά χαρίσματα τού Αγίου Πνεύματος...».
Όποτε σκέφθηκε: «θά πάρω τώρα τά επτά χαρίσματα καί θά τούς βάλω όλους κάτω» καί πέφτει, τόν προσκυνάει. Μόλις προσκύνησε, τόν τράνταξε ό διάβολος καί δαιμονίσθηκε. Μέ τό τράνταγμα όμως πού τού έκανε, σάλεψαν καί τά λογικά του. Πήγε μετά στήν Ιερά Κοινότητα[3], νά γίνη Πρωτεπιστάτης! Κλείδωσε μέσα τούς πατέρες πού ήταν εκεί, πήρε τήν ράβδο τού Πρωτεπιστάτη καί κατέβαινε καμαρωτός τά σκαλιά. Βλέπουν οί άλλοι άπ' έξω άλλον Πρωτεπιστάτη νά κατεβαίνη!... Μέ τρόπο τόν ακολούθησαν μέ ένα τζιπ καί πιο κάτω τόν πήραν μαζί τους καί τόν κατέβασαν στο ψυχιατρείο. Τώρα έχει υποχωρήσει τό δαιμόνιο, αλλά ή τρέλλα μένει.
- Καί ό πλανεμένος, Γέροντα, δέν είναι κατά κάποιον τρόπο δαιμονισμένος;
- Έμ, τί είναι; Μπορεί μάλιστα ό πλανεμένος νά έχη καί περισσότερα δαιμόνια από έναν δαιμονισμένο. Άλλο όμως πλανεμένος, άλλο δαιμονισμένος.


1. Στό μοναστήρι στό όποιο εκάρη μοναχός.2. Οίκημα τό όποιο περιλαμβάνει δύο-τρία κελλιά καί μικρό ναό καί ανήκει σέ μία από τις είκοσι Μονές του Αγίου Όρους.3. Τό κτίριο στις Καρυές, τήν πρωτεύουσα του Αθω, όπου εδρεύει ή «Ιερά Κοινότητα», τό διοικητικό όργανο του Αγίου Όρους, τήν όποια συγκροτούν είκοσι μέλη, αντιπρόσωποι των είκοσι Μονών, εκλεγόμενα κάθε χρόνο.


Ἀπόσπασμα ἀπό τίς σελίδες 218-221 τοῦ βιβλίου:


ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ


ΛΟΓΟΙ Γ΄


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ


ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ


«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»


ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

VIDEO 23-4-11 'Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤH' ΣΥΖΉΤΗΣΉ- ΕΚΠΟΜΠΗ 'Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ' BLU SKY ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Ο Κ.ΣΤΑΘΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ {ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ} ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
BLYE SKY TV - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 23-4-11Το Μ.Σάββατο στο κανάλι BLUE SKY και στην εκπομπή "Η ώρα των Βετεράνων" ο κος Νίκος Αργυρόπουλος με τους καλεσμένους του κο Στάθη Αδαμόπουλο οικονομολόγο-εκπαιδευτικό και π. Βασίλειο Κοκολάκη θεολόγο-φιλόλογο, ανέλυσαν διεξοδικά το θέμα παρουσιάζοντας τα κοινωνικά και πνευματικά προβλήματα που αναφύονται με την Κάρτα του Πολίτη.

Σας συνιστούμε να δείτε με προσοχή την εκπομπή:
Η φωνή του "όχλου των θρησκευομένων" (φράση  που χρησιμοποίησε ο π. Βασίλειος Βολουδάκης  για εκείνους που  εκφράζουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους για την Κάρτα του Πολίτη)  όπως αυτή   ακούστηκε στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις  των Αθηνών , στις ημερίδες, στις ομιλίες  και στα εκατοντάδες άρθρα και ντοκουμενταρισμένα  δημοσιευμένα επιχειρήματα απο δεξάδες ιστότοπους, ακούστηκε για άλλη μια φορά  απο τον τηλεοπτικό σταθμό Blue sky.

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜ 27-4-09 'Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ' DVD'150Ο Κωστάς Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά
χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέση λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικο Χριστιανικο Βιωμα.

22- 4-11 ΚΟΡΩΠΙ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 'Ακολουθια Και Περιφορα Του Επιταφιου'' '
Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Υπόθεση Μαρίας Μαργαρίτη συγκάλυψη παιδεραστίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' 'ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ' 3'Οος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΙΑΦΟΡΑ Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΑ Μασονία ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ νεα εποχη Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ Πειραιώς κ. Σεραφείμ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Χιλιασμός (μάρτυρες του Ιεχωβά) Aντίχριστος καί David Mayer de Rothschild David Mayer de Rothschild Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ : ΠΑΤΗΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ '2000 ομιλίες σε mp3
O Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίος ήταν ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ορθοδοξίας του 20΄ Αιώνα , Μέγας ερμηνευτής της Αγίας γραφής και των πατέρων.Οι ακουστικές ομιλίες του ξεπερνούν τις 2000 ομιλίες. Έχει αναπτύξει άριστα σύμφωνα με τη γραφή και τους πατέρες το θέμα του Αντίχριστου και της Δευτέρας παρουσίας του χριστού,στις ΟΜΙΛΙΕς Β.προς Θεσσαλονικείς επιστ.,Στις κατηχήσεις Αγίου κυρίλλου Από ομιλία 90'έως 120' και στην ερμηνεία της ιεράς αποκαλύψεως του ιωαννου. Όποιος θέλει να ακούσει και να κατεβάσει όλες τις ομιλίες του μπορεί από εδώ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ \ ΕΙΣΟΔΟΣ \ ΗΧΟΛΗΨΙΕΣ \ ΟΜΙΛΙΕΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.