>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" (Παραθέτουμε ολόκληρο το σχέδιο νόμου) " "


Όπως όλα δείχνουν η "αντίστροφη μέτρηση" για την Κάρτα  του Πολίτη  ήδη άρχισε!
Πριν λίγες ώρες  και με καθυστέρηση  περίπου  τρισήμισυ  εβδομάδων, κατατέθηκε το νομοσχέδιο  για την "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση"  στην Ελλάδα .

Όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει, η "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" δεν είναι  τίποτε άλλο  παρά η  σπονδυλική στήλη   του τυραννικού και με αντίχριστα χαρακτηριστικά  "οργανισμού"  της  αναδυόμενης  "παγκόσμιας κυβέρνησης", για την οποία έχουν  κάνει  λόγο  επίσημα και δημοσίως  δεκάδες ηγέτες κρατών και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών.

Η  παγκόσμια "τάξη" και "ευνομία"  των οποίων τα ...οφέλη  επικαλούνται  οι κυβερνήσεις που "θεμελιώνουν" στις χώρες τους τις βάσεις  της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", δεν  είναι παρά  το πρόσχημα  ή αν θέλετε ο καμουφλαρισμένος  τίτλος  του "κανονισμού λειτουργίας" μιας παγκόσμιας φυλακής.
Σε αυτήν την  παγκόσμια φυλακή,  οι πολίτες  που θα δεχτούν  να "μαρκαριστούν" σήμερα με την  Κάρτα του Πολίτη και αύριο με  ένα εμφυτεύσιμο  microchip στο χέρι ή στο μέτωπο, θα αποκτήσουν όλα τα  "προνόμια"  του  κρατούμενου, όπως το δικαίωμα  του "συσσιτίου", της "περίθαλψης", της "στέγης"  κ.λ.π.
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα  άλλα στοιχεία που  χαρακτηρίζουν   τον άνθρωπο ως μοναδικό  πρόσωπο,  πλασμένο κατ΄εικόνα του Θεού - Δημιουργού,  το οποίο  με σωστή χρήση  του  αυτεξουσίου  του  μπορεί  κατα  Χάριν να  φθάσει  και στο "καθ΄ομοίωσιν" δηλαδή  στην σωτηρία  και την αιώνιο ζωή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση  τα  θεωρεί όχι μόνο περιττά αλλά και  επικίνδυνα για  την παγκόμια  "τάξη " και  "ευνομία".

Πιο  κάτω  παραθέτουμε   το κατατεθέν "σχέδιο νόμου  για την ηλεκτρονική διακυβέρηνηση"  μαζί με  τα  ...προσαρτήματα και τις  ...τροποποιήσεις που το συνοδεύουν : (Βλ.εδώ )
Την παρακάτω ανοικτή επιστολή προς τα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου  την είχαμε δημοσιεύσει πριν απο δύο εβδομάδες και την είχαμε  αποστείλει  σαν  e-mail  σχεδόν σε  όλους του Βουλευτές.
Θεωρούμε  σκόπιμο να την επαναδημοσιεύσουμε,  αφού σε λίγο θα κληθούν  οι εκ  των "αρίστων"  εκλεγμένοι  εκπρόσωποι  του Ελληνικού  λαού, να αποδείξουν  αν  θεωρούν  ως  υπέρτατη  αξία  την ελευθερία του  Έλληνα πολίτη.
Τα ψέματα  τελείωσαν αγαπητοί  συμπολίτες μας βουλευτές, ήλθε η ώρα να αποφασίσετε με ποιούς  θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε!
πηγηhttp://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/blog-post_3981.html

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011
Επείγουσα ανοικτή επιστολή της ΠΡ.Α.Ο.Σ πρός τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,

  Προ των θυρών βρίσκεται το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. ο Υπουργός Εσωτερικών κος Ραγκούσης έχει δηλώσει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι... αυτό να καταστεί νόμος του κράτους μέσα στον Απρίλιο. Στην συνέχεια και πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Υπουργού, θα παρουσιαστεί «ο οδικός χάρτης για την εφαρμογή της Κάρτας του Πολίτη».

Όπως αντιλαμβάνεσθε πολύ καλά η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (=κλειδαριά) χωρίς την Κάρτα του Πολίτη (=κλειδί) δεν μπορεί λειτουργήσει. Επίσης η ...Κάρτα του Πολίτη χωρίς την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση δεν έχει νόημα να δοθεί στους Πολίτες.

Στο θέμα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη, μέχρι στιγμής, από τα επίσημα κυβερνητικά χείλη αλλά και τα ευρείας απήχησης μέσα μαζικής ενημερώσεως έχουν ειπωθεί, γραφεί, παρουσιαστεί τα θετικά της συγκεκριμένης δράσης. Στα αρνητικά που σίγουρα έχει τόσο η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση όσο και η Κάρτα του Πολίτη, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση των πολιτών.

Στο πλαίσιο της αναπλήρωσης αυτού του κενού, δηλ. της ενημέρωσης των πολιτών με την αρνητική διάσταση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη, έχουμε αναλάβει ορισμένες πρωτοβουλίες. Οι πιο σημαντικές εξ αυτών είναι:
·        η διοργάνωση ημερίδας στην αίθουσα AULA της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με θέμα «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση & Ανθρώπινα Δικαιώματα».
·        Η παραγωγή σημαντικού αριθμού εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού ενημέρωσης καθώς και
·        Η συλλογή άνω των 60.000 υπογραφών πολιτών που δηλώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι σε περίπτωση που η Κάρτα του Πολίτη καταστεί υποχρεωτική, δεν θα την παραλάβουν, όποιες και να είναι οι συνέπειες.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι πως η ευρύτερη διάδοση των επιχειρημάτων μας, τα οποία είναι επιχειρήματα και των διεθνών κινημάτων πολιτών (όπως πχ του Αγγλικού κινήματος http://no2id.net το οποίο πέτυχε να ακυρωθεί το πρόγραμμα της Αγγλικής Κάρτας του Πολίτη) θα τύχουν της αποδοχής της πλειονότητας των ανησυχούντων γενικότερα για την πατρίδας τους, Ελλήνων συμπολιτών μας. Η συνέπεια αυτής της αποδοχής θα αποτυπωθεί στην συλλογή εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών το προσεχές διάστημα.

Στο πλαίσιο της δράσης μας, θα επιθυμούσαμε να σας επισκεφθούμε προκειμένου να σας κάνουμε μια παρουσίαση των αρνητικών διαστάσεων της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη  και των επιπτώσεων τους τόσο στην προσωπική όσο και στην πνευματική ζωή των πολιτών.

Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στην πρόσκλησή σας.

Αν πάλι θεωρείτε ότι είστε  επαρκώς ενημερωμένοι για αυτό το ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια  Ελλήνων πολιτών , τότε  εφ΄ όσον είστε πρόθυμοι  να  υπερασπιστείτε το τελευταίο  "οχυρό" της ελευθερίας μας , σας ζητούμε να  ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ   το   νομοσχέδιο της  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης  και φυσικά   το νομοσχέδιο για την Κάρτα του Πολίτη (εφ΄όσον  κατατεθεί, διότι έχουμε την  υποψία ότι  η Κάρτα του Πολίτη θα επιβληθεί  χωρίς την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου)

Με εκτίμηση
Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (ΠΡ.Α.Ο.Σ) 
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ