>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 " "

η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της κάρτας του πολίτη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της
"Κάρτας του Πολίτη"Η επιτυχία της σημερινής συγκέντρωσης δεν ήταν μόνο ποσοτική ( πάνω απο 3000 διαδηλωτές) δεδομένου ότι όλως τυχαίως και για πρώτη φορά στην απεργιακή ιστορία, τα σωματεία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έκαναν σταση εργασίας την Κυριακή και μάλιστα με ώρα έναρξης μία ώρα πρίν την ώρα που είχε προαγραμματισθεί η δική μας συγκέντρωση.Η επιτυχία αυτής της διαμαρτυρίας ήταν και ποιοτική αφού εξ΄αρχής κυριάρχησε το Ορθόδοξο και δημοκρατικό - πατριωτικό φρόνημα τόσο στα συνθήματα όσο και στις ομιλίες.
Επρόκειτο για μία συγκέντρωση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά της γνήσιας και αυθόρμητης δημοκρατικής διαμαρτυρίας Ελλήνων πολιτών. Κανείς δεν απαγόρευσε τον λόγο σε κανέναν, και κάθε ένας που πίστευε ότι έχει να πεί κάτι χρήσιμο ελάμβανε τον λόγο και παρουσίαζε την τοποθέτησή του.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν και εκπρόσωποι : της "ΠΡ.Α.Ο.Σ" και του "Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου" , πολλών Ορθοδόξων συλλόγων και σωματείων , του ΕΛΚΙΣ,του Μ.Βασιλείου κ.α.
Καταλυτική ήταν και η ομιλία του Ιδρυτή και εκδότη του Περιοδικού "Ρεσάλτο" και διαχειριστή της γνωστής ομότιτλης ιστοσελίδας, ο οποίος αφού μίλησε για το νόημα της σημερινής εκδήλωσης μιας λαϊκής αντίδρασης που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό , τόνισε οτι η "Κάρτα του Πολίτη" αποτελεί την πιό ακραία απειλή της Νέας Τάξης εναντίον της κοινωνίας και δεν μπορεί να μένει απαθής και ουδέτερος ούτε ο Αρχιεπίσκοπος , ούτε η Σύνοδος της Ιεραρχίας.
Τον λόγο πήρε επίσης και ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης ο οποίος έκανε μια σοβαρή και ουσιώδη αναφορά τόσο στην περιγραφή της απειλής όσο και στους λόγους που κάνουν έναν Χριστιανό αλλά και γενικώτερα έναν πολίτη να αρνείται την παραλαβή αυτής της "ηλεκτρονικής χειροπέδας". Στο τέλος της ομιλίας του τόνισε χαρακτηριστικά πως : ...¨Οταν θα μας επιβληθεί το χάραγμα δεν θα μιλάμε για Έλληνες που είναι με το "Νέο" ή το "Παλαιό" ημερολόγιο αλλά για σφραγισμένους και ασφράγιστους.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η αξιόλογη ομιλία του Γέροντος Μεθοδίου Ηγουμένου της Ιεράς Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους την οποία θα χαρακτηρίζαμε ως έναν κατανυκτικό λόγο ομοψυχίας και Ορθόδοξου Ομολογιακού φρονήματος.
Λίγο πριν το τέλος της συγκέντρωσης πήρε τον λόγο ο π.Ιωάννης Φωτόπουλος ο οποίος με την αναφορά του στο παράδειγμα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου αναίρεσε το πολυακουσμένο επιχείρημα "τι θέλει η εκκλησία και μπλέκει σε ζητήματα που ...πρέπει και ....μπορεί να τα λύσει η πολιτική" και τόνισε χαρακτηριστικά την αναγκαιότητα να συνυπογράψουν όλοι στην πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών που έχει ξεκινήσει απο τον περασμένο Ιούλιο.Όπως είπε και με αυτόν τον τρόπο θα καταδείξουμε σε όσους νομοθετούν ότι δεν είμαστε μια περιθωριακή ομάδα "γραφικών " αλλά ένα μεγάλο μέρος Ελλήνων πολιτών.
Μετά το τέλος των ομιλιών και των τοποθετήσεων ακολούθησε πορεία προς την Μητρόπολη.
ΑΠΟ:http://orthodox-watch.blogspot.com
Φυσικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αποχαύνωσης αποσιώπησαν και έθαψαν την διαμαρτυρία, παίζοντας άλλη μια φορά το παιχνίδι των τυράννων -κυβερνητικών νεοεποχιτών. Οι άνθρωποι αυτοί απροκάλυπτα πλέον και χωρίς αισθήματα και δικές τους σκέψεις μοιάζουν με τις ακρίδες της Αποκαλύψεως που ενώ έχουν ανθρώπινα πρόσωπα έχουν πάψει να είναι άνθρωποι. Για λίγα ψωροφράγκα πουλάνε την ψυχή τους και τη ψυχή των συνανθρώπων τους στο σατανά. Το έθνος online γράφει επιχειρώντας με 2 γραμμές να υποβιβάσει την διαμαρτυρία και να την κατατάξει σε μια φανατική ομάδα ανθρώπων γράφει:
Αρκετές εκατοντάδες κόσμου, κυρίως ιερωμένοι, ηλικιωμένοι αλλά και νεότεροι, αναστάτωσαν το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, διαδηλώνοντας ενάντια στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.Μέλη θρησκευτικών οργανώσεων στην πλειοψηφία τους, οι συγκεντρωθέντες κρατούσαν εικόνες και πανώ με διάφορα συνθήματα, τόσο «ιερού» όσο και εθνικού περιεχομένου.
Ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων βρέθηκε μπροστά στο Κοινοβούλιο, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ αρκετός κόσμος επέλεξε το κτίριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κοντά στη Μητρόπολη
ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
1ον ιερωμένοι ήταν ελάχιστοι, όπως και οι ηλικιωμένοι, οι ηλικίες ήταν όλης της κλίμακας κυρίως όμως 30-40 ετών, δηλαδή συνειδητοποιημένοι πολίτες
2ον τι θα πει "θρησκευτικές οργανώσεις" όλοι είμασταν ορθόδοξοι χριστιανοί, ελάχιστοι κρατόύσαν εικόνες και εαν κρατούσαν καλώς κρατούσαν, τα συνθήματα ούτε "ιερού" ούτε εθνικού περιεχομένου ήτααν ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
3ον όλοι μαζί είμασταν και στο Κοινοβούλιο και στην Αρχιεπισκοπή
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 1ον ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ 2ον ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ