>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης για την «Κάρτα του Πολίτη» " "

Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2010


Στην πρωινή εκπομπή «Πρωινός Εξάψαλμος» του τηλεοπτικού καναλιού Kontra, μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης.
Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά αναφέρθηκε στην λεγόμενη «Κάρτα του Πολίτη» τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι "πριν λίγες ημέρες μίλησα με ένα μέλος της επιτροπής που ασχολείται με το εν λόγω θέμα και με διαβεβαίωσε, ότι ακόμα δεν έχουν τίποτα επίσημο από το Υπουργείο".

Ο κ. Ιωάννης τόνισε: «Η μεν Εκκλησία αναμένει το πόρισμα της επιτροπής στην οποία ετέθη η επεξεργασία υπό τον Μητροπολίτη Φιλίππων, όμως από την άλλη πλευρά τέτοιου είδους ενέργειες δεν είναι τόσο αθώες. Από την μια πλευρά γίνεται καταστρατήγηση των προσωπικών δεδομένων και γνωρίζετε πόσος αγώνας έγινε κατά το παρελθόν, εναντίον του λεγομένου φακελώματος.»
«Με τα σύγχρονα δεδομένα έχουμε μια καταγραφή προσωπικών δεδομένων η οποία όμως δεν μένει στο επίπεδο της καταγραφής, αλλά αυτά τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να ενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και ο κάθε πολίτης μπορεί να βρεθεί, είτε εμπλεκόμενος, είτε εμποδιζόμενος, είτε ακόμη και απορριπτόμενος από το οικονομικό σύστημα. Αυτό το πράγμα προσβάλει την προσωπικότητα του ανθρώπου», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά.
Εν συνεχεία υπογράμμισε, ότι «Μιλούμε για μια κάρτα που θα έχει προσωπικά δεδομένα τα οποία δεν γνωρίζει αυτός που θα την έχει, δηλαδή δεν υπάρχει προσβασιμότητα των ανθρώπων εις τα δεδομένα τους. Ομολογουμένως δημιουργείται ένα πολύ προβληματικό δεδομένο, που σε καμιά περίπτωση δεν ωφελεί τον πολίτη προσωπικά».
«Οδηγούμεθα με μαθηματική ακρίβεια μέσα από πειραματικές εκδοχές, οι οποίες στο τέλος έχουν και αυτές την πρόκληση του αριθμού της αποκαλύψεως. Και θα έρθει αύριο το εκσυγχρονιστικό ρεύμα της κάρτας και θα μας πει, ότι ξέρετε επειδή η κάρτα μπορεί να χαθεί μπορεί να αποτυπωθεί στην παλάμη σας η στο μέτωπο σας. Αυτού του είδους οι μεθοδεύσεις, φέρνουν αντιδράσεις στο χριστεπώνυμο πλήρωμα και στην Εκκλησία ομολογιακά».
Κλείνοντας, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης τόνισε: «Όχι ότι έχουμε να φοβηθούμε οτιδήποτε η ότι μπορούν να μας βλάψουν, αλλά πρέπει να υπάρξει ένα σωστός και σοβαρός χειρισμός του θέματος. Ας πούμε στους Εβραίους ότι ξέρετε θα σας βάλουμε στη σημαία σας, ως έμβλημα τη σβάστικα του Χίτλερ. Θα ξεσηκωθούν δικαίως οι άνθρωποι, γιατί εμείς λοιπόν να δεχθούμε αυτόν τον αριθμό, η ένα σύστημα καταγραφής το οποίο προσβάλει την ανθρώπινη προσωπικότητα».

πηγή: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6457:-l-r&catid=13
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ