>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... " "

Δέν υπάρχει μέρα, δέν υπάρχει ώρα, πού οί φωστήρες τής νέας κυβέρνησης να μή παρουσιάζουν όλο καί κάποια νέα "εφεύρεση" για το πώς θα πελεκίσουν καλύτερα τόν Έλληνα πολίτη, γιά τό πώς θά κοψολεμιάσουν στεγνότερα τούς φτωχούς υπηκόους πού είχαν τήν αφέλεια να τούς ψηφίσουν, γιά τό πώς τελικά θά διοικήσουν Δικτατορικά καί Xουντικά θα λέγαμε τήν χώρα...
Ο φερετζές τής Δημοκρατίας πού φοράνε δεν τούς δικαιώνει, αλλά αντίθετα επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν καί Αστικές Δικτατορίες "αποφασίζομεν καί διατάσσομεν" βγαλμένες από τον φόβο βουλευτών μέ ψυχή λαγού πού φοβούνται ότι σε περίπτωση διαφωνίας τους θα χάσουν τήν εύνοια τού Ενός, καί φυσικά καί τών πολλών προνομίων τού βουλευτικού τους αξιώματος...

Η προσπάθεια εφαρμογής καί στήν χώρα μας, τής "κάρτας τού πολίτη", επιβεβαιώνει τήν πρόθεση γιά ένα ισχυρό δέσιμο τού πολίτη παρά τα όσα περί "Προστασίας τού πολίτη" μάς λένε. Βάσιμα θέλουμε νά πιστεύουμε, πώς μετά το κόψιμο μισθών καί εργασίας, ο λαός βλέπει πιά, καταλαβαίνει, καί ανάλογα θα πληρώσει αυτούς πού ήλθαν να τόν... σώσουν !


Αθήνα

"...Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Οικονομικών να καθιερώσει από το 2011 μια έξυπνη κάρτα για να απαλλάξει, όπως υποστηρίζει, τους Έλληνες φορολογουμένους από τη συλλογή αποδείξεων, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι επιεικώς τερατώδης.
Με βάση τον ισχύοντα νόμο, κάθε φορολογούμενος, προκειμένου να πετύχει απαλλαγή φορολογίας από ένα μέρος των εισοδημάτων του, καλείται να προσκομίσει ανάλογες αποδείξεις εξόδων του. Καθιερώθηκε αυτό, για να αναγκασθούν οι πολίτες να ζητούν αποδείξεις για τις συναλλαγές τους και έτσι να υποχρεωθούν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να εκδίδουν αποδείξεις για τις συναλλαγές τους και να παύσουν να φοροδιαφεύγουν.

Τώρα το Υπουργείο Οικονομικών σκεφτεται, δήθεν προς εξυπηρέτηση των πολιτών, να καθιερώσει ένα σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής των αποδείξεων.
Προτείνεται λοιπόν «η εισαγωγή ενός μοναδικού κωδικού πελάτη... που θα μπορεί να τυ πω θει σε μορφή γραμμωτού κωδικού... Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί το πρότυπο ΕΑΝ-13...
Οι φορολογούμενοι δηλαδή θα εκτυ πώσουν από το συστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση γραμμωτού κωδικα (barcode) και... θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με “barcode” (π.χ. σουπερμάρκετ, πολυκαταστήματα κ.τ.λ.)...
Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει με ένα ειδικό μηχάνημα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται με σω ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσόμενου.
Όμως λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλα τα καταστήματα σύστημα barcode στα ταμεία τους... όλες οι αποδείξεις που εκδίδονται από επαγγελματίες και επιχειρήσεις θα φερουν ειδική διαγράμμιση γραμμωτού κώδικα (barcode).
Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις οι φορολογούμενοι, όταν αγοράζουν ένα προϊόν η καταφεύγουν σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία, θα πρέπει να «σκανάρουν» την απόδειξη με το κινητό τους τηλέφωνο, προκειμένου να καταχωρισθούν τα δεδομένα σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η διαδικασία αυτή, αν και ακούγεται πολύπλοκη, εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομικων ότι θα διευκολύνει μακροπρόθεσμα τους φορολογούμενους να καταγράφουν όλες τις συναλλαγές τους με μεγάλη ακρίβεια και να μη χρειάζεται στο τέλος του έτους να περνάνε μία - μία τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις, αλλά να συνδέεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με το ΤΑΧΙS και να γίνεται άμεση μεταφορά των δεδομένων στους κεντρικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών».
Όμως, όλος αυτός ο κυριολεκτικά απίστευτος και μοναδικός στον κόσμο σχεδιασμός θέτει τεράστια ζητήματα:


1. Για ποιό λόγο τιμωρούνται οι πολίτες με μια τόσο βασανιστική διαδικασία;

Οκτώμισι εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, επειδή το κράτος αισθάνεται ανίκανο να πατάξει τη φοροδιαφυγή! Θα μπορούσε κάλλιστα η κυβέρνηση να νομοθετήσει αυστηρότατα πρόστιμα σε όσους φοροδιαφεύγουν και σε περίπτωση υποτροπής να κλείνει τις επιχειρήσεις και να αφαιρεί την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου περί ελεύθερων επαγγελματιών. Με τις καταστροφικές πολιτικές τους οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών εχουν ήδη οδηγήσει τον τόπο στο χειλος του γκρεμού και τους πολίτες σε απόγνωση. Δεν τους φθάνει αυτό; Επιχειρούν τώρα και να τους βασανίσουν;


2. Με το σχεδιαζόμενο σύστημα εισάγεται η δυνατότητα παρακολουθήσεως και ελέγχου των δραστηριοτήτων των πολιτών.


Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο σύστημα,θα μπορεί να γνωρίζει για τον καθένα τι ψωνισε, πότε και από που το έκαμε. Θα μπορεί να γνωρίζει όλες τις οικονομικές συναλλαγές του. Θα είναι η αρχή του ελέγχου των παντων! Μια φριχτή «Οργουελική» εποχή!


3. Το σημαντικότερο όμως για μας είναι άλλο. Είναι το σύστημα γραμμωτού κώδικα με το οποίο θα είναι κατασκευασμένη η κάρτα.

Όπως είδαμε, θα έχει διαγράμμιση του γραμμωτού κώδικα ΕΑΝ 13, αυτού που χρησιμοποιείται ήδη στο εμπόριο και ο οποίος περιέχει τον αριθμό 666 με τις τρεις διπλές ράβδους του στην αρχή, στο μέσον και στο τέλος του κάθε κωδικού. Θα περιέχει δηλαδή τον αριθμό του Αντίχριστου, όπως μας τον φανερώνει το βιβλίο της Αποκαλύψεως στο 13ο κεφάλαιο, όπου τονίζεται ότι δεν θα μπορεί κανείς να πωλήσει η να αγοράσει κάτι, παρά μόνο αν έχει σφραγισθεί στο χέρι η στο μέτωπο με τον αριθμό αυτό, το 666!

Πιστεύουν αλήθεια οι κύριοι του Υπουργείου Οικονομικών ότι θα δεχθούμε ποτέ οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί να παραλάβουμε ως προσωπικό μας πλέον στοιχείο μια τέτοια κάρτα; Τι έπαθαν; Έχουν πιά παραφρονήσει;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά θα λογικευθούν και δεν θα προχωρήσουν σε μια τέτοια παρανοϊκή ενέργεια, που μόνο αρρωστημένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν η μια κατοχική κυβέρνηση θα δεχόταν να την εφαρμόσει, εκτελώντας δουλικά τις εντολές των νέων εξουσιαστών του τόπου.


Ας σταματήσουν λοιπόν αμέσως αυτούς τους απίστευτα προκλητικούς αντίχριστους σχεδιασμούς, πριν τους πνίξει η δίκαιη οργή του συστηματικά αδικούμενου λαού!

Περιοδικό ο ΣΩΤΗΡ τ. 1.7.2010
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ