>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ " "

Ακούμε συνέχεια ότι δεν θα τιμωρηθεί κανένας απ' αυτούς που πρόδωσαν, εξαπάτησαν, λεηλάτησαν και προγραμματισμένα οδήγησαν τον ελληνικό λαό σε μια κατασκευασμένη σύγχρονη σκλαβιά. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως παραγράφεται και η έσχατη προδοσία; Διότι να μιλάμε για κάτι λιγότερο δεν μπορούμε. Αυτοί οι "άνθρωποι" δεν έκλεψαν απλώς αλλά πληρώθηκαν για να προδώσουν, γι' αυτό όλοι αισθανόμαστε προδομένοι. Δεν μιλώ για το κάθε λαίμαργο ανθρωπάκι που έχει θεό το χρήμα, άρα στο βωμό του θεού του θυσιάζει τον συνάνθρωπο και την ίδια του την ψυχή, όμως δεν έχει περαιτέρω εξουσία. Μιλώ γι' αυτόν που εκτός της λατρείας του μαμωνά επιπλέον τρέφει φθόνο, ματαιοδοξία και πολλά άλλα, καταστάσεις που τον εξομοιώνουν με τον ίδιο τον μαμωνά. Υπό αυτές τις συνθήκες μετάνοια δεν υπάρχει αλλά στην καλύτερη περίπτωση μεταμέλεια, η οποία δεν είναι ποτέ αρκετή. Στις μέρες μας βέβαια ο Ιούδας έγινε ήρωας, φαντάζομαι θα το έχεις ακούσει, η προδοσία αρετή, η σύγχρονη «σοφία» του ξεπεσμού εξυπνάδα, η τσόντα ταινία, η υποκρισία πραγματικότητα, το μέλλον παρόν και ο διάβολος θεός. Βλέπεις η προδοσία του Ιούδα είναι από μόνη της βιβλίο, και δεν τους συμφέρει να την μελετάμε, αφού στο πρόσωπο Του Χριστού είναι ο κάθε άνθρωπος που προδόθηκε σε αυτή την γη και άπλωσε τα χέρια στο σταυρό ακουσίως και είναι πολλοί οι άνθρωποι αυτοί που μέσα στη ψυχή τους έχουν μάθει να συγχωρούν και να υπομένουν. Και ο Ελληνικός λαός συγχωρεί και υπομένει γιατί αγάπησε τον Χριστό και αυτό δεν θα μπορέσουν να μας το πάρουν ποτέ. Οι προδότες λοιπόν φρόντισαν να διαφθείρουν τον Ελληνικό λαό, χωρίς να αφαιρώ την ευθύνη του λαού που μοιάζει με την άρνηση του Πέτρου που έκλαυσε πικρώς. Κλαίμε πικρά που επιτρέψαμε σε προδότες να λεηλατήσουν τον πνευματικό μας πλούτο αρχικά και στην συνέχεια τον υλικό. Τι μας λένε τόσα χρόνια; Να γίνουμε Ευρωπαίοι. Τι σημαίνει Ευρωπαίος; Φαρισαϊσμός. Λεηλάτησαν όλη τη γη, οδήγησαν λαούς σε αφανισμό, χαρακτηρίζονται για την υποκρισία τους, την ψευδή τους ευγένεια, φιλανθρωπία και γνώση και επιπλέον μας φθονούν. Μας μιλούν οι προδότες για ανάπτυξη και έχουν αποκλείσει από τον Έλληνα την δυνατότητα προόδου ώσπου τον κατάντησαν επαίτη ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να νομίζουν. Μας μιλούν για τον ένδοξο αρχαίο πολιτισμό μας και σχεδόν αφάνισαν την γλώσσα μας, την ιστορία μας , την παιδεία μας, τα σχολεία μας.
Ο Έλληνας πιστός πατριώτης ονομάστηκε σκοταδιστής, εθνικιστής, ρατσιστής, ανεγκέφαλος, και ένα σωρό άλλα και βέβαια το προφίλ του είναι φασιστικό και αντιπροσωπεύεται από την χρυσή αυγή και την χούντα. Η δημιουργία αυτού του φανταστικού προφίλ των μίντια ως σκοπό είχε να διαφθείρει και να εκφοβίσει τον Έλληνα να πάψει να αγαπά την πατρίδα του ή τουλάχιστον να το λέει, ξέχασαν όμως ότι για να το πετύχουν αυτό πρέπει να εξαφανίσουν τον Έλληνα εντελώς. Έφεραν στην Ελλάδα χιλιάδες απελπισμένες ψυχές μεταναστών και τους παράτησαν στους δρόμους της και μας λένε ότι είμαστε κακοί που δεν τους φροντίζουμε, όμως σκοπό έχουν να μας κάνουν απάνθρωπους δηλαδή αδιάφορους στον ανθρώπινο πόνο. Άραγε πως θα φροντίσουμε αυτές τις ψυχές όταν οι προδότες του λαού μας έχουν και εμάς εξαθλιωμένους ψυχικά και σωματικά;
Μας έφεραν TV personαs για πρότυπα, ανθρώπους ψυχικά άρρωστους και διεστραμμένους να μας κάνουν μαθήματα και να μας δείξουν τον δρόμο προς τον αφανισμό και εμείς βολεμένοι στον καναπέ παίρναμε την δόση μας και θέλαμε να χορέψουμε στο πάρτι και χορέψαμε ξέφρενα, όμως η άλλη μέρα του γλεντιού συνήθως σε ξυπνά με πονοκέφαλο και ή θα πιείς πάλι για να συνέλθεις δήθεν, γενόμενος σταδιακά ένας αλκοολικός εξαρτημένος ή θα παλέψεις να νικήσεις το πάθος και να γίνεις άνθρωπος ελεύθερος. Μας γέμισαν πάθη, μας έκαναν εξαρτημένους. Μας είπαν ότι η απλότητα είναι ηλιθιότητα, ενώ η πολυπλοκότητα εξυπνάδα και ξεχάσαμε ότι «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται» και πιαστήκαμε. Η ψυχή του Έλληνα εδώ και 2000 χρόνια είναι χριστιανική και εσύ του μιλάς για κάρμα, αβατάρ, μετεμψύχωση, γιόγκα και Ινδούς Γκουρού, αύρες, ενέργειες, θετικές σκέψεις, υπέρτατα απρόσωπα όντα-θεούς, άστρα και μέντιουμ ψυχαναλυτές-υπνωτιστές, ufo του υπερπέραν, δαρβίνους και εξελικτικές απάτες, ανυπαρξία παραδείσου και κολάσεως -γιατί βολεύει η ατιμωρησία- και τελικά του σερβίρεις το πιάτο της νέας γνώσης πού προσφέρεται στη Βίβλο της Νέας Εποχής και στο γλέντι της πανθρησκείας και τελικής υποδούλωσης. Μάλιστα τον έκανες να ντρέπεται να πει ότι πιστεύει στον Χριστό γιατί είναι ξεπερασμένος και σύμφωνα με τους νεοεποχίτες και το πακέτο του κάρμα οι χριστιανοί είμαστε άνθρωποι κατώτερης ευφυΐας και γενικότερα επιπέδου, δηλαδή ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο, για να μιλήσουμε με την δήθεν γλώσσα τους. Συμπέρασμα ότι οι νεοεποχίτες-προδότες ναζί έχουν καταλάβει όλα τα πόστα. Άλλωστε είναι φανερό ότι κάτι περιμένουν, και αυτό φαίνεται πίσω από τα δόλια χαμόγελά τους. Μας μιλούν συχνά για σκάνδαλα, όχι φυσικά δικά τους αλλά των άλλων και οπωσδήποτε τα κόβουν και τα ράβουν στα μέτρα τους. Μοιάζει με το πιάτο που προσφέρεται και ενώ μοιάζει τέλειο και ελκυστικό περιέχει ισχυρή δόση δηλητήριου για να σε στείλει όμορφα. Επί χρόνια τώρα κατηγορούν τον Χριστό όχι κατά πρόσωπο διότι αυτό είναι αδύνατον αλλά μέσα από τρίτους, τέταρτους, πέμπτους, εκατοστούς και χιλιοστούς. Μιλούν για την Εκκλησία απαξιωτικά στον Ελληνικό λαό, τάχα και δήθεν για τους δεσποτάδες, τους ιερείς και τις θεούσες. Είναι δολιοφθορείς γιατί ποτέ η Εκκλησία δεν ήταν αυτοί και ούτε ποτέ θα γίνει. Εκκλησία είναι μόνον ο Χριστός και όσοι έγιναν έναν με Αυτόν, όλοι εμείς οι υπόλοιποι βρισκόμαστε ακόμη στο πεδίο της μάχης για να περάσουμε πλευρά και να ενωθούμε με Αυτόν όχι με λόγια αλλά με έργα. Τα δε έργα δεν κρίνονται τώρα αλλά κατά την έξοδο και αυτό τους τρομάζει. Βλέπεις θέλουν να μείνουν για πάντα εδώ δυνάστες των άλλων, μπαίνουν σε καταψύξεις, κάνουν πλαστικές και τεζαρίσματα για να είναι νέοι και ωραίοι, ζουν σε χλιδή και δόξα, μοιάζουν με υπεράνθρωπα απάνθρωπα μηχανήματα γιατί θέλουν να γίνουν έτσι, ψάχνουν τον τέλειο κλώνο παριστάνοντας τους θεούς της πλάκας, νομίζουν ότι είναι κάτι και είναι απόλυτα μηδενικά που πολλαπλασιάζουν τον εαυτό τους με το μηδέν πλανώντες και πλανώμενοι .
Αυτό βέβαια που με φοβίζει περισσότερο από όλα είναι η προβιά του λύκου που παίρνει το κοπάδι να το οδηγήσει. Είναι εύκολο να ξεγελαστείς από την προβιά όχι όμως από τον λύκο, άρα χρειάζεται διάκριση στις διάφορες μεταμορφώσεις του λύκου και τις προβιές που ντύνεται. Στις μέρες μας είναι δυσδιάκριτο το συγκαλυμμένο και ωραιοποιημένο ψέμα και εμείς έχουμε γίνει νωθροί, νωχελικοί, κουρασμένοι, σαστισμένοι, φοβισμένοι και γενικά μια εύκολη λεία. Μη ξεχνάμε όμως ότι το κοπάδι δεν ανήκει στον λύκο αλλά στον Καλό Ποιμένα.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ