>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ " "

Αποσπάσματα από Προφητεία μόνο για την Ελλάδα
(ΕΥΡΕΘΕΙΣΑ ΕΙΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
 ΦΕΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 1866)


5. ΠΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΕΙΣ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΒΗ ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΗ ΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΑ ΜΕΡΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ 18 ΜΕΧΡΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΑ ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΝ ΜΑΤΑΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΝ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΛΑΒΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΗ ΔΙΑΙΡΕΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΕΧΗΤΕ ΤΟΣΟΝ ΘΑΡΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΘΗΡΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΩΣΗΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΑΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ.

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Ο ΜΩΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΚΑΙ ΑΣΩΤΕΙΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΗΡΥΧΘΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΗΘΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΥΡΩΘΗ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩ ΑΥΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΓΑΝ ΦΟΒΟΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΝ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ, ΤΟΣΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕΝ ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΓΕΙ!
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΘΕ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΣ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΕΘΗΤΕ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΡΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΑΒΗ ΧΩΡΑΝ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΙΣ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΠΑΣΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΞΑΣΗ Ο ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΩΜΕΝ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑ ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑΙ ΑΥΛΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΧΥΘΗ ΑΙΜΑ ΑΚΑΘΑΡΤΟΝ. ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΗ ΥΠΑΓΕΙ ΔΙ' ΑΙΣΧΡΑ ΚΕΡΔΗ, ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΦΑΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΥΠΑΓΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΘΗ ΘΑ ΥΠΑΓΗ ΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΕ ΘΕΙΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ, ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ. ΝΑ ΕΧΗΤΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΟΝΟΙΑΝ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΗΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΝ ΩΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΝΑ ΕΧΗΤΕ ΑΓΑΠΗΝ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΡΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΤΕ, ΕΦΤΑΣΕΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑΝ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ.


6. ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΚΑΘ' ΗΜΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΤΑΝΕΙΑ, ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΝ, ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ. ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΗ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΕΤΙ ΝΑ ΛΕΓΟΥΝ ΤΟ «ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ» ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗΝ ΧΑΡΙΝ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟΝ.


ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΤΕ, ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΊΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΩ ΕΦΘΑΣΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΑΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ,


ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΗΡΑΝΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ!!..


ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΟΛΩΣΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ!!.ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.


ΤΡΙΤΟΝ ΦΟΒΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΗΜΕΡΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ ΚΥΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


ΟΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΩΣΙΝ ΩΣ ΤΑΣ ΜΩΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, Ή ΩΣ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΤΑΣ, ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Όταν δε ακούσητε πολέμους και ακαταστασίας, μη φοβηθήτε, διότι πρέπει ταύτα να γείνωσι πρώτον, αλλά δεν είναι ευθύς το τέλος.

Τότε έλεγε προς αυτούς, θέλει εγερθή έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, και θέλουσι γείνει κατά τόπους σεισμοί μεγάλοι και πείναι και λοιμοί, και θέλουσιν είσθαι φόβητρα και σημεία μεγάλα από του ουρανού.
ΕΛΛΑΣ.ΕΛΛΑΣ.ΠΤΩΧΗ ΕΛΛΑΣ,ΧΩΡΑ ΕΥΡΕΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ.ΑΛΥΣΟΣ ΒΑΡΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΕΙ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΚΡΑΤΕΙ,ΘΗΡΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΥΨΗΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΡΧΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΦΟΒΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗΝ ΤΑΥΤΗΝ.ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ.ΤΟ Β ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ.ΤΟ Γ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.ΤΟ Δ ΤΗ ΔΥΜΑΜΗ.ΤΟ Ε ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΑΡΟΝ Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ.ΤΟ Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟ Δ ΔΥΣΗ ΤΟ Α ΑΡΚΤΟΣ ΤΟ Μ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ Ο ΕΣΤΙ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΟΣΜΟ.

αναδημοσίευση από http://youtube-istas.net/index.php
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

''ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ'' ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ανατολικές θρησκείες - Ν. ΕΠΟΧΗ Αντίχριστος ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΣΚΗΤΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαρθολομαίος: «Υπακοή» στη Νέα Τάξη (Οικουμενισμός) ΒΑΤΙΚΑΝΟ Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ 666 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εθνικα θεματα εθνικη προδοσια Ειρήνη ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ελευθεροτεκτονισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΡΤ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ η έννοια της ολότητας ΗΠΑ και οι μασονικές καταβολές θαυματα ιατρικα ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ισλαμ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Νέα Εποχή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Πειραιώς κ. Σεραφείμ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ προφητειες ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ υγεια Χρυσή Αυγή Earthlings - Η οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα Illuminati O Αιώνας του Εαυτού Skull and Bones CFR Λέσχη Μπίλντερμπεργκ St. John the Baptist Monastery at Essex

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
π.Σωφρόνιος Σαχάρωφ