>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Αμβρόσιος Καλαβρύτων: "Ο Ελληνικός Λαός ξυπνάει από το λήθαργο" " "

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος πάντα καυστικός σε όλα τα ζητήματα που άπτονται της κοινωνίας είτε εσωτερικά, είτε σε ζητήματα εθνικής πολιτικής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη νεοταξική κουλτούρα της ισοπέδωσης όπως είδαμε να γίνεται με το "πανηγύρι" της Eurovision αλλά και την συνεχιζόμενη σήψη των παλαιοκομματικών νοοτροπιών, προέβει στην δημοσίευση μιας επιστολής προς όλους τους Έλληνες που ακόμα θέλουν να βλέπουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

Ακολουθεί το κείμενο του Μητροπολίτη:


"Με πολύ μεγάλο δισταγμό προβαίνουμε στη δημοσίευση ενός κειμένου, το οποίο ελάβαμε μέσω του ταχυδρομείου από άγνωστο αποστολέα και το οποίο εμάς τους Αρχιερείς "περνάει από "γεννεές δεκατέσσαρες"!!!
Ασφαλώς και δεν συμφωνούμε σε όλα τα σημεία! Ασφαλέστατα οι προσαπτόμενες κατηγορίες βαρύνουν και το πρόσωπό μας!
Παρουσιάζουμε όμως το κείμενο αυτό όπως ακριβώς μας έχει σταλή, ως ένα σημείο των καιρών.
Ο Ελληνικός Λαός ξυπνάει από τον λήθαργο, στον οποίο είχε βυθισθή! Και αν διεγερθή, τότε θα σαρώσει τά πάντα! Παραθέτουμε, λοιπόν, το κείμενο αυτό ώς ένα σημείο των καιρών.
Μήπως αντί των συσσιτίων καί τών λοιπών κοινωνικών παροχών, που με περίσσεια ζήλου έχουμε επιδοθή όλοι μας, και πρώτος ο υποσημειούμενος, μήπως πρέπει να αναλάβουμε την πανοπλίαν μας και να υπερασπισθούμε τα ιερά και τα όσια της πίστεώς μας και της φυλής μας;
Μήπως, αντί νά λέμε "και μέ το σκύλο μπονζούρ και με τη γάτα καλημέρα", μήπως λέγω, πρέπει να αναθεωρήσουμε όλοι εμείς οι πνευματικοί Ταγοί, δηλ. Αρχιερείς, Ακαδημαϊκοί, Στρατιωτικοί κλπ., την πορεία μας και να βγούμε στο προσκήνιο με δυνατή φωνή, ώστε να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν;
Τα τελευταία γεγονότα στο Διαγωνισμό της Eurovision απέδειξαν ότι η Κοινωία μας είναι "σαλεμμένη", δηλ. έχει χάσει τα λογικά της!
Εβράβευσε με πρώτο βραβείο μία-ένα (;) γυναίκο-άνδρα! Η Τρόϊκα έχει υποδουλώσει τη Χώρα μας.
Τα πάντα πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας! Η Ελληνική συνείδησις έχει εξαφανισθή. Όποιος τολμάει να ομιλήσει για την Πατρίδα είναι "ρατσιστής"!
Η Ορθόδοξος Πίστις διώκεται! Τό μάθημα των Θρησκευτικών στα δημόσια σχολεία έγινε πια μάθημα Θρησκειολογίας!
Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης ιδρύεται 'Εδρα του Ισλαμισμού! Η αργία της Κυριακής και αυτή καταργήθηκε!
Οι Πατέρες της Ορθοδοξίας πετάχθηκαν στο Καλάθι της ανυποληψίας! Η "Μετα-Πατερική" Θεολογία προβάλλει με αναισχυντία το κεφάλι της!
Που είναι η φωνή της Εκκλησίας; Είναι ανύπαρκτη! Η φωτογραφία, που δημοσιεύουμε τα λέγει όλα: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χθές εναγκαλιζόταν τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, με το σκουλαρίκι στο αυτί του!
Σήμερα εναγκαλίζεται περιπαθώς τον κ. Αλέξιο Τσίπρα! Τον άθεο Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτόν, που, έαν εκλεγεί Πρωθυπουργός, θα ξεριζώσει τά πάντα! Ο Πατριάρχης τον εναγκαλίζεται περιπαθώ!
Άρα ο συντάκτηςου κειμένου, με το οποίο μας περνάει "γεννεές δεκατέσσαρες" όπως είπαμε παραπάνω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ!

Αδελφοί καί Πατέρες, ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ" . Οι καιροί μας καλούν σε αγώνα"!

"Νυν υπέρ πάντων ο αγών"!
Αίγιον, 12 Μαΐου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


defencenet.gr
Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου