>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ " "

Ιωσήφ Βρυέννιος: Σχετικά με τις συμφορές που έπεσαν πάνω μας " "


ΙΩΣΗΦ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ

Περί των επιτεθέντων ημίν δεινών και τις ο τούτων σκοπός
(Σχετικά με τις συμφορές που έπεσαν πάνω μας και ποιος είναι ο σκοπός τους.)

Οι δυστυχίες που βρήκαν το γένος μας, όπως βλέπομε, είναι εν συντομία οι εξής. Οι καιροί είναι από κάθε εποχή οι πιο δύσκολοι. Πονηρές οι ημέρες, το τέλος του χρόνου, τα γηρατειά του κόσμου, το ξεψύχισμα του σύμπαντος. Η ζωή μας αυτή είναι σύντομη, λανθασμένη και γεμάτη από πικρίες, και τα κακά εκτενέστερα από τις θάλασσες. Και να, οι γείτονές μας είναι εχθροί, όσοι δείχνουν φίλοι είναι άπιστοι, οι συγκάτοικοι μας κλέφτες, οι υιοί μας ανυπάκουοι και οι απλοί συγγενείς χωρίς στοργή.
Αυτοί που καραδοκούν να επωφεληθούν από τις δυσκολίες μας είναι πολλοί, μα περισσότεροι αυτοί που μας επιβουλεύονται. Αυτοί που μας διώκουν και μας πληγώνουν είναι πολλοί και από πολλά μέρη. Κανείς και από πουθενά, τολμώ να πω, δεν υπάρχει που να μας συνοδεύση στη φυγή και να συμπονέση μαζί μας. Διασκορπισθήκαμε χωρισμένοι σε όλες τις βασιλείες της γης. Μας εξουσιάζουν και δεν εξουσιάζομε. Τη χώρα μας ξένοι την κατατρώγουν, και δεν υπάρχει κανείς να μας βοηθήση. Οι νέες και οι νέοι του γένους μας δόθηκαν σε άλλα έθνη. Όλη την ημέρα τα μάτια μας αυτά βλέπουν και το δικό μας χέρι δεν μπορεί να βοηθήση. Σε μας έμεινε μόνο καρδιά θλιμένη, μάτια που σβήνουν και ψυχή που λιώνει, προβλήματα πάνω στα προβλήματα, φροντίδες πάνω στις φροντίδες, και αίματα πάνω στα αίματα παντού. Χάθηκε ο ευλαβής πάνω στη γη, λείπει ο στοχαστής, δεν βρίσκεται ο φρόνιμος. Στα παλαιά παρουσιαζόταν ο σοφός, τώρα δεν υπάρχει αυτός που θα κατανοήσει, αυτός που θα διορθώση, αυτός που θα μας φέρη πίσω. Η πληγή είναι ολόσωμη, η αρρώστια γενικευμένη, φοβερό το τραύμα, η συμφορά απαρηγόρητη και μεγαλύτερη από κάθε παρακλητικό λόγο. Καταφρονήθηκαν τα εκκλησιαστικά πράγματα, σάπισαν τα κρατικά, ανακατεύονται τα μακρυνά, συγχέονται τα κοντινά. Τα πάνω γίνονται κάτω και τα κάτω πάνω. Οι Χριστιανοί διώκονται, οι ασεβείς ευνοούνται. Από εδώ μας καταδιώκουν οι Αγαρηνοί, από εκεί μας λεηλατούν οι Σκύθες, από τα δυτικά οι Ισμαηλίτες θερίζουν τους καρπούς μας, και από τα ανατολικά οι Πέρσες μας εκριζώνουν.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ " "Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση
Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου παρουσιάστηκε στις 25 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη και τον εκδοτικό Οίκο «Αγαθός Λόγος» το κατ' εξοχήν επίκαιρο σε περιεχόμενο και αναλύσεις βιβλίο του δημοσιογράφου και θεολόγου Διονυσίου Μακρή «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών»! Οι ομιλητές π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης και π. Λεωνίδας Ηλιάκης αναφέρθηκαν αναλυτικά στα κεφάλαια του βιβλίου περί της οικονομικής κρίσης, της κάρτας του Πολίτη, φοροκάρτα, ΑΜΚΑ κ.λ.π. και το σφράγισμα, στις πονηρές μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων ανομίας σε βάρος της χώρας μας. Μεθοδεύσεις που έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις προφητικές ρήσεις του Αγίου Κοσμά και του Αγιορείτη γέροντα Παϊσίου.
Εν συνεχεία ο συγγραφέας που έλαβε το λόγο αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο και τους διοργανωτές απάντησε σε ερωτήματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρισταμένων για δύο σχεδόν ώρες.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ " "

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO : ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜHΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 666 " "


2048 Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων " "

2048:
Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά. οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.
Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιεί όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.
Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.
Τι θα γίνει όμως όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να.. αύξηση την τιμή του ναρκωτικού;
Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;


ΣΒΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ 7-12-2011 " "


ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 7-12-2011 " "

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ; " "

ΔΗΜ. ΚΑΖΑΚΗΣ 7-12-2011

Αρχειοθήκη ιστολογίου