>"
Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ : 28-10-2011 Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ : Όχι στη νέα Κατοχή! " "

Άστραψε και βρόντηξε πάλι ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της παρέλασης στον Πειραιά!

Ο θαρραλέος Επίσκοπος καταφέρεται για μία ακόμα φορά εναντίον του Διεθνούς Σιωνισμού και της Παγκόσμιας Δικτατορίας που θέλει να επιβάλει, τονίζοντας πως απέναντι σε όλα αυτά οι απόγονοι των ηρώων του 1940 οφείλουν να πουν ένα βροντερό "ΟΧΙ"!

Σημειώνουμε πως ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, σε αντίθεση με τους πολιτικούς, αποθεώθηκε από τον λαό που παρακολούθησε την παρέλαση στον Πειραιά: Δείγμα πως ο κόσμος γνωρίζει ποιοι μάχονται για την Πατρίδα και ποιοι την προδίδουν!
http://www.greektube.org/content/view/159263/2/

ΕΜΕΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ " "


ΕΜΕΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μετά την σύσσωμη λαϊκή αποδοκιμασία, σήμερα 28η Οκτωβρίου 2011 στην Θεσσαλονίκη, όλων των πολιτικών και του αξιοτίμου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, ο κ. Παπούλιας καθαρά προσβεβλημένος και οργισμένος αποχώρησε από την εξεδρα των επισήμων, λέγοντας ότι λυπάται για όλους αυτούς που τον αποδοκίμασαν και τον χαρακτήρισαν ώς ΠΡΟΔΟΤΗ, ότι αυτός είναι περισσότερο Έλληνας από τον καθένα μας, αγαπάει την Ελλάδα, ότι πολέμησε ενώ ήταν ακόμη 15 χρονών τους Γερμανούς. και ότι όλοι αυτοί που τον προπηλάκισαν ήταν μια μικρή μειοψηφία, που δεν εκφράζει το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Για όλα αυτά, με πολύ σεβασμό και αγάπη προς τον θεσμό και το πρόσωπο του κ. Παπούλια, αλλά και με πόνο ψυχής, αγανακτίσεως, απογοητεύσεως και αγάπης πρός την Αλήθεια και την Πατρίδα μας έχουμε να πούμε ταπεινά τα κάτωθι:

1) Κατ' αρχάς αξιότιμε κ. Πρόεδρε, δεν ήταν μια μικρή μειοψηφία όλοι αυτοί αλλά χιλιάδες κόσμου, όπως καθαρά και αναμφισβήτητα φάνηκε από τους δέκτες των τηλεοράσεων και λυπάμαι που εσκεμμένα δεν το βλέπετε, ούτε και εννοείτε όλοι οι πολιτικοί να το καταλάβετε.

2) Απόδειξη ότι η ίδια αντιμετώπιση υπήρξε σε όλους τους πολιτικούς όλης της χώρας, πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν ήταν ένα απλό μεμονομένο περιστατικό, αλλά γενικευμένο.

3) Το ότι πολεμήσατε, όταν ήσασταν 15 ετών δεν μας λέει απολύτως τίποτε.
Αφού το ότι κάποιος έτυχε να πολεμήσει για την πατρίδα του πριν 70 περίπου χρόνια κάνοντας απλώς το καθήκον του και το χρέος του, όπως άλλωστε και όλοι οι άλλοι Έλληνες, δεν του εξασφαλίζει εσσαεί τον τίτλο του μεγάλου, γενναίου, πιστού και αγωνιστή Έλληνα Πατριώτη, αλλά πρέπει πάνντοτε να το αποδεικνύει, όχι με λόγια, αλλά με έργα.
Ούτε σας δίνει κανένα συγχωροχάρτι, για τα όσα πράττετε σήμερα ως Ανώτατος Άρχοντας αυτής της ένδοξης και ηρωϊκής χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ την οποία πράγματι ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ όλοι εσείς που την κυβερνάτε, όλα αυτά τα χρόνια.
Και εάν μεν γνωρίζατε και συμμετείχατε σε όλες αυτές τις διάφορες προδοσίες που έγιναν, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είσαστε άμεσα υπεύθυνος και ΕΝΟΧΟΣ.
Εάν πάλιν όχι και απλώς ανεχώσασταν και σιωπούσατε για όσα γινώντουσαν και πάλι είστε εμμέσως υπέυθυνος και ΕΝΟΧΟΣ, αφού η σιωπή σας, η αβελτηρία και η δειλία σας, συνετέλεσε να φθάσουμε έως εδώ που φθάσαμε.
Μήπως κάνουμε κάποιο λάθος, ή μήπως, όλα αυτά τα χρόνια ως πολιτικός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποδείξατε κάτι διαφορετικό, ή είπατε κανένα βροντερό ΟΧΙ (μιας και έχουμε σήμερα την επέτειο του «ΟΧΙ» και πήγατε στην Θεσσαλονίκη για να την τιμήσετε όπως είπατε στην δήλωσή σας) σε τίποτε απόλες αυτές τις απαράδεκτες και προδοτικές αποφάσεις, ενέργειες, πράξεις, σχέδια, νομοσχέδια, νόμους κλπ. ειδικά των τελευταίων ετών; Αντιθέτως πάντοτε σκύβετε το κεφάλι στα αφεντικά σας και λέτε ενα ΜΕΓΑΛΟ “YES” !!!

4) Και μιας και μας παριστάνετε τον ακραιφνή Έλληνα Πατριώτη, μήπως μπορείτε να μας δώσετε μια πειστική εξήγηση για το τι δουλειά έχετε εσείς ως Ορθόδοξος Έλληνας να φοράτε ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ και να τιμάται και να προσεύχεστε για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στην φωτογραφία;
Μην μας πείτε ότι αυτό ήταν μέσα στο πρωτόκολλο, ή στα πλαίσια των καθηκόντων σας, ή ήταν εθυμοτυπικό, ή άλλο τι, γιατί θα λέτε ψέματα και κανείς δεν θα σας πιστέψει.
Και εάν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε γιατί όταν αντίστοιχα σε παρόμοιες δικές μας περιπτώσεις, τυγχάνει να παρευρίσκονται Εβραίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, δεν φορούνε και εκείνοι αντίστοιχα τον Σταυρό του Χριστού μας ή δεν ασπάζονται την εικόνα του Ιησού Χριστού (τον οποίον μην ξεχνάμε ότι και εσταύρωσαν) ή ό,τι δήποτε άλλο πιστεύουμε και πράττουμε ολοι εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες;
Γιατί άραγε γι΄ αυτούς να μην ισχύουν όλα αυτά; Γιατί;...


Αλλά ποτέ δεν είναι ΑΡΓΑ αξιότιμε κ. Πρόεδρε!
Εάν πραγματικά είστε Ορθόδοξος Έλληνας και Πατριώτης, εάν αγαπάτε και φοβάστε τον Θεόν, εάν αγαπάτε την Πατρίδα σας και τους Έλληνες στους οποίους ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΙΣΤΗ, τότε ΥΨΩΣΑΤΕ το ανάστημα σας, εάν έχετε, σε όλους αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ξεσκεπάστε τους στον Ελληνικό Λαό. Αρνηθείτε να υπογράψετε ό,τι έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, από τους οποίους μην ξεχνάτε ότι και αμοίβεσθε πλουσιοπάροχα.


Εμείς λοιπόν πρέπει να ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ για σας αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας και όχι εσείς.
Και να ξέρετε ότι ο ευσεβής, πιστός περήφανος και γενναίος Ελληνικός Λαός, μπορεί να αργεί, αλλά δεν ΞΕΧΝΑ.
Αργά ή γρήγορα θα έλθει η ώρα όλων εκείνων που διέλυσαν, ξεπούλησαν και επρόδωσαν την Πατρίδα μας.
Όπως βέβαια δεν θα ξεχάσει και ο δικαιοκρίτης Θεός μας, εάν βέβαια πιστεύετε πράγματι σ΄ Αυτόν, όταν σύντομα θα μεταβείτε, για να λογοδοτήσετε για όλες τις πράξεις σας, εάν βέβαια δεν προλάβετε να μετανοήσετε, όπερ και ειλικρινά εύχομαι.


Με πόνο ψυχής


π. Μάξιμος Μοναχός

BINTEO : 1\2 Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28-10-11 ΕΓΙΝΕ,ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ «ΕΠΙΣΗΜΟΙ».. " "

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28-10-11 ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ & ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΕΠΙΣΉΜΩΝ.... ΣΎΝΘΗΜΑ ΛΑΟΥ ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΌΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! " "

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ!!!!! Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση!!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! " "

ΣΟΚ!!! Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απολύτως αληθινό: Σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό, αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση – Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε εδώ, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.XrimaNews.grπηγη

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Ὁ ἀντίχριστος - Ἀποκαλυπτικό συγκλονιστικό ὅραμα Ο Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης, από τη Ρωσία, διηγείται αυτό το όραμα που είχε δει τον Ιανουάριο του 1901 " "Ο Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης, από τη Ρωσία, διηγείται αυτό το όραμα που είχε δει τον Ιανουάριο του 1901:
Μετά τις βραδινές προσευχές, ξάπλωσα λίγο να ξεκουραστώ στο αμυδρά φωτισμένο κελί μου, καθώς ήμουν κουρασμένος. Μπροστά από την εικόνα της Μητέρας του Θεού βρισκόταν κρεμασμένη η λαμπάδα μου. 
Δεν είχε περάσει πάνω από μισή ώρα, όταν άκουσα ένα θρόισμα. Κάποιος ακούμπησε τον αριστερό μου ώμο και με τρυφερή φωνή μου είπε: 
«σήκω δούλε του Θεού Ιωάννη, και ακολούθησε το θέλημα του Θεού!»
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Αρχειοθήκη ιστολογίου